Goedkoop geld lenen

Als geld lenen zonder rente niet wil lukken zijn er misschien nog andere manieren om een lening af te sluiten. Geld lenen met rente kost natuurlijk altijd geld. Dat weten we inmiddels. Maar, hoe zorgt u er nu eigenlijk voor dat u lening geen dure lening wordt? Hoe zorgt u voor goedkoop geld lenen? Om dit inzichtelijk te maken geven wij u graag wat extra handvatten.

Goedkoop geld lenen, de laagste rente

Goedkoop geld lenen begint natuurlijk met geld lenen tegen een lage rente. Des te lage de rente des te minder u uiteindelijk moet terugbetalen. En dat is natuurlijk prima.
Om u daarbij te helpen hebben wij een tabel voor u samengesteld waarin de rentes van de persoonlijke leningen, de kredietvorm met de laagste rente, overzichtelijk bij elkaar staan.

Aanbieder
Product
Min. Rente
Max. rente
Aanvragen
Laagste rente
Huiseigenarenkrediet
- via Geldshop
4,1%
7,2%
Interbank Persoonlijke lening
- via Geldshop
4,3%
11,3%
Defam Premium PL
- Via Geldshop
4,4%
7,8%
Findio Persoonlijke lening
4,5%
6,1%
Huiseigenaren Krediet
- Via Geldshop
4,5%
7,9%
Defam Persoonlijke Lening
- via Geldshop
4,6%
11,2%
NN Persoonlijke lening
- Via Geldshop
4,7%
11%
Qander Persoonlijke Lening
- via Geldshop
5,3%
8,6%

U kunt eenvoudig nagaan waar u op het gebied van rente in ieder geval, goedkoop geld lenen mogelijk kunt maken.

Goedkoop geld lenen begint bij een lage rente, maar er is meer om op te letten

Het lijkt zo eenvoudig als het gaat om voordelig geld lenen. Je kijkt naar de rente, als die maar laag genoeg is, dan is het verder in orde. Maar er is meer om rekening mee te houden. Als u wel een lage rente heeft, maar u moet een boete betalen bijvoorbeeld bij het eerder inlossen van uw lening. Is uw krediet dan nog steeds het meest voordelig? Of een krediet met een lange looptijd en een lage rente of een korte looptijd met een iets hogere rente? Welke van deze twee is het meest voordelig?
Veel consumenten geven aan dat degene met de laagste rente altijd het voordeligst is, dit is echter niet het geval. Het gaat namelijk ook om de lening met de laagste totale lasten gedurende de looptijd van de lening. Laat u daarom altijd goed voorlichten voordat u een lening gaat afsluiten.

Neem het gratis advies over geld lenen.

goedkoop geld lenen Er zijn veel partijen die op basis van “execution only” leningen verstrekken. Bij execution only krijgt u geen advies over de lening die u afsluit. U dient u aanvraag in en krijgt van de kredietbemiddelaar een aantal voorstellen in uw mailbox. Lekker makkelijk? Dat zeker, altijd voordelig? Dat zeker niet. Een adviseur is een deskundige op zijn gebied. Hij of zij kan u net wat meer vertellen over de lening, en nagaan of de lening in uw situatie wel echt de beste optie is. Twijfelt u hieraan? Dan kunt u dit met de adviseur overleggen en samen tot een goede oplossing komen. Het advies over geld lenen is altijd gratis. Er zijn geen kosten aan verbonden. Dit is wettelijk vastgelegd in de WCK de wet op het consumentenkrediet.